Töihin Kuuki Techiin

Olemme kasvava ja vakavarainen sovelluskehitystä asiakkailleen tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Teemme työtä hyvällä fiiliksellä ja samalla autamme asiakkaitamme menestymään.

Hae meille töihin

Kuuki Technology on 2021 perustettu sovelluskehityspalveluita ja -ratkaisuja tarjoava asiantuntijayksikkö. Kuuki Technology on osa Kuuki Marketing Lab Oy:tä. Tänä päivänä Kuuki työllistää 25 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 2,7 Me. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Avoin hakemus

Jätä hakemus

Miksi Kuuki Tech?

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittyä koulutustemme ja kokeneempien tekijöiden mentoroinnin avulla. Pidämme huolen tekijöistämme – oli kyse kehittymisestä koodarina tai arjen työviihtyvyydestä. Meillä pääset itse vaikuttamaan, millaiseen rooliin haluat kasvaa.

Toteutamme monenlaisia ohjelmisto- ja sovelluskehitysratkaisuja asiakkaillemme. Suurin osa tekijöistämme työskentelee kuitenkin erilaisten verkko- ja mobiilisovellusten parissa. Käyttämiämme teknologioita ovat esimerkiksi JavaScript (Node, Vue, React), Python, Unity3D ja useat avoimen lähdekoodin ratkaisut.

Kuuki on Great Place to Work -sertifioinnin™ saanut organisaatio, jossa on kattavat työsuhde-edut kuten liukuva työaika ja työaikapankki, lounasetu ja kattava työterveyshuolto. Tarjoamme osaajillemme alalla kilpailukykyisen palkan. Kaiken tämän lisäksi saat mieleisiä ja monipuolisia työtehtäviä, haluamallasi tasolla haastavuutta ja työrauhaa.