Ohjelmistojen käyttö ja kehitys

Toimivat ratkaisut tämän päivän liiketoimintaan.

Liiketoimintaasi mitoitettuja ratkaisuja

Tarjoamamme ohjelmistopalvelut kattavat monenlaisia ratkaisuja ja verkkopalveluja: toimivia toiminnanohjausjärjestelmiä, integraatioita eri ohjelmistojen välillä, käyttöliittymiä, mobiilisovelluksia, suljettuja B2B-ympäristön verkkokauppoja, lisätyn todellisuuden (AR, augmented reality) ratkaisuja, ja tuotevalitsimia.
Lopputuloksena saat tarpeeseesi sopivan, toimivan sovellusratkaisun olipa se sitten verkon yli toimiva web-sovellus tai mobiilisovellus. Lisäksi saat meiltä apua käyttöönottoon, lanseeraukseen ja henkilöstön koulutukseen. Kysy lisää sopivista ratkaisuista yrityksellesi!

Sovellus- ja ohjelmistokehityksen palvelut

Räätälöidyt ratkaisut

Teemme räätälöityjä sovelluksia alusta alkaen sellaisiin tehtäviin, joita ei ole ennen ohjelmistojen avulla ratkaistu. Esimerkiksi start up -yritys saa uuden sovellusratkaisun lisäksi halutessaan markkinointiapua palvelunsa lanseeraamiseen. Kun Kuuki Techin teknologiapalvelut yhdistetään Kuukin markkinointipalveluihin, voivat yritykset sovelluskehityksen lisäksi toteuttaa markkinointiviestintänsä, vaikkapa tuotteen lanseerauksen, saman kumppanin kanssa.

Avoimen lähdekoodin ratkaisut

Oli kyseessä sitten verkkosivut, toiminnanohjaus tai jotain muuta, tunnemme hyvin erilaiset avoimen lähdekoodin ratkaisut. Avoimen lähdekoodin avulla voidaan nopeuttaa sovelluskehitystä, kun tiedetään mitä tehdään