Palvelut

Ohjelmisto- ja sovelluskehitys

Tarjoamamme ohjelmistopalvelut kattavat monenlaisia ratkaisuja ja verkkopalveluja: räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä, integraatioita eri ohjelmistojen välillä, käyttöliittymiä, mobiilisovelluksia, suljettuja B2B-ympäristön verkkokauppoja, lisätyn todellisuuden (AR, augmented reality) ratkaisuja, ja tuotevalitsimia.

Myös täysin uusia ohjelmistoratkaisuja

Teemme myös räätälöityjä sovelluksia alusta alkaen sellaisiin tehtäviin, joita ei ole ennen ohjelmistojen avulla ratkaistu. Esimerkiksi start up -yritys saa uuden sovellusratkaisun lisäksi halutessaan markkinointiapua palvelunsa lanseeraamiseen. Kun Kuuki Techin teknologiapalvelut yhdistetään Kuukin markkinointipalveluihin, voivat yritykset sovelluskehityksen lisäksi toteuttaa markkinointiviestintänsä, vaikkapa tuotteen lanseerauksen, saman kumppanin kanssa.

Lopputuloksena saat tarpeeseesi sopivan, toimivan sovellusratkaisun olipa se sitten verkon yli toimiva web-sovellus tai mobiilisovellus. Lisäksi saat meiltä apua käyttöönottoon, lanseeraukseen ja henkilöstön koulutukseen. Kysy lisää sopivista ratkaisuista yrityksellesi!

Liiketoiminnan kehitys

 Digitaalinen palvelumuotoilu

Aina ensimmäinen tarve ei ole lähteä suoraan rakentamaan uutta ohjelmistoa, vaan nykyinen tarjooma ja palvelut kannattaa määritellä ja miettiä kokonaisuutta uudestaan. Palvelumuotoilu tarkoittaa palveluiden innovointia, suunnittelua ja kehittämistä erityisesti asiakkaidesi tarpeet ja näkökulma edellä.

Palvelumuotoilu voi sisältää esimerkiksi asiakastutkimuksen ja avainsana-analyysin, jotta tuotteista ja palveluista osataan puhua asiakkaiden käyttämällä kielellä.

Konsultointi

Ohjelmisto- ja sovelluskehityksen tai digitaalisen liiketoiminnan hankinnoissa ja projekteissa voi välillä olla hankala valita oikea tuote tai palvelu omaan tarpeeseen. Voit hyödyntää asiantuntijoitamme myös konsultointiin, mikäli yrityksestäsi ei löydy juuri tämän alan osaajaa.

Workshopit

Yhtenä työkaluna liiketoiminnan kehitykseen tarjoamme ohjattua työpajaa, jossa tunnistetaan ja kirkastetaan ydinongelma, mietitään yhdessä tavoitetila ja sen jälkeen ideoidaan ratkaisuja tavoitteeseen pääsemiseksi. Työpajan jälkeen yrityksellänne on työkaluna uusi konsepti/prototyyppi ja jatkosuunnitelma. Tarjoamme työpajan fasilitoinnin lisäksi Kuukin ammattilaiset mukaan workshoppiin. Työpajat räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään tapauskohtaisesti.

Koulutukset

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia yrityksesi tarpeisiin, olivat ne sitten digitaalisen liiketoiminnan ymmärryksen lisäämistä, ohjelmisto- tai sovelluskehityksen koulutusta tai vaikkapa hakukoneoptimointia. Koulutamme asiakaitamme sekä itse että hyödynnämme koulutuksissa laajaa kumppaniverkostoamme. Kysy lisää yrityksesi tarpeisiin räätälöidyistä koulutuksista.

Markkinoinnin palvelut

Kuukin markkinoinnin asiantuntijat ovat myös palveluksessasi. Koodauksen lisäksi meiltä saat tarvittaessa huipputason käyttöliittymäsuunnittelua, graafista suunnittelua, verkkosivustot tai vaikka markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelun ja toteutuksen. Monesti ohjelmistokehityksen yhteydessä tarpeen voi olla tuotteen tai palvelun sisäinen tai ulkoinen lanseeraus, hakukoneoptimointi tai -markkinointi tai liittäminen osaksi yrityksen markkinoinnin prosesseja.

Tutustu markkinoinnin palveluihin