Liiketoiminnan kehitys

Tavoitteemme on pelastaa suomalainen pk-sektori.

Liiketoiminnan kehittämistä, keinona digitaalisuus

Liiketoimintasi kokoisia ratkaisuja

Olemme yrityksesi kokonaisvaltainen kumppani, joka ei tyydy pelkästään kirjoittamaan koodia vaan autamme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia, luomaan uutta liiketoimintaa ja kouluttamaan henkilöstöänne ymmärtämään ja hyödyntämään teknologioiden mahdollisuuksia. Selkokielisesti ja luotettavasti.

Yhteisten projektiemme jälkeen asiakkaamme ymmärrys ja osaaminen teknologioista ja niiden mahdollisuuksista on kasvanut. Kanssamme tiedät projektin kustannukset ja aikataulun etukäteen. Olemme selkokielinen ja luotettava tekninen kumppani.

Tapamme toimia huomioi myös sovellusten ja ratkaisujemme elinkaaren ja yrityksen tulevat ohjelmistotarpeet.

Liiketoiminnan kehityksen palvelut

Digitaalinen palvelumuotoilu

Aina ensimmäinen tarve ei ole lähteä suoraan rakentamaan uutta ohjelmistoa, vaan nykyinen tarjooma ja palvelut kannattaa määritellä ja miettiä kokonaisuutta uudestaan. Palvelumuotoilu tarkoittaa palveluiden innovointia, suunnittelua ja kehittämistä erityisesti asiakkaidesi tarpeet ja näkökulma edellä.

Konsultointi

Ohjelmisto- ja sovelluskehityksen tai digitaalisen liiketoiminnan hankinnoissa ja projekteissa voi välillä olla hankala valita oikea tuote tai palvelu omaan tarpeeseen. Voit hyödyntää asiantuntijoitamme myös konsultointiin, mikäli yrityksestäsi ei löydy juuri tämän alan osaajaa.

Workshopit

Yhtenä työkaluna liiketoiminnan kehitykseen tarjoamme ohjattua työpajaa, jossa tunnistetaan ja kirkastetaan ydinongelma, mietitään yhdessä tavoitetila ja sen jälkeen ideoidaan ratkaisuja tavoitteeseen pääsemiseksi. Työpajan jälkeen yrityksellänne on työkaluna uusi konsepti/prototyyppi ja jatkosuunnitelma. Tarjoamme työpajan fasilitoinnin lisäksi Kuukin ammattilaiset mukaan workshoppiin. Työpajat räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään tapauskohtaisesti.

Koulutukset

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia yrityksesi tarpeisiin, olivat ne sitten digitaalisen liiketoiminnan ymmärryksen lisäämistä, ohjelmisto- tai sovelluskehityksen koulutusta tai vaikkapa hakukoneoptimointia. Koulutamme asiakaitamme sekä itse että hyödynnämme koulutuksissa laajaa kumppaniverkostoamme. Kysy lisää yrityksesi tarpeisiin räätälöidyistä koulutuksista.