Liiketoiminnan kehitys

Tavoitteemme on pelastaa suomalainen pk-sektori.

Liiketoiminnan kehittäminen digitaalisin keinoin

Olemme yrityksesi kokonaisvaltainen kumppani, joka ei tyydy pelkästään kirjoittamaan koodia vaan autamme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia, luomaan uutta liiketoimintaa ja kouluttamaan henkilöstöänne ymmärtämään ja hyödyntämään teknologioiden mahdollisuuksia. Selkokielisesti ja luotettavasti.

Yhteisten projektiemme jälkeen asiakkaamme ymmärrys ja osaaminen teknologioista ja niiden mahdollisuuksista on kasvanut. Kanssamme tiedät projektin kustannukset ja aikataulun etukäteen. Olemme selkokielinen ja luotettava tekninen kumppani.

Tapamme toimia huomioi myös sovellusten ja ratkaisujemme elinkaaren ja yrityksen tulevat ohjelmistotarpeet.

Liiketoiminnan kehityksen palvelut

Digitaalinen palvelumuotoilu

Aina ei ole tarvetta rakentaa uutta ohjelmistoa tai sovellusta. Digitaalisella palvelumuotoilulla voimme ideoida vanhasta uutta.

Digitaalisen palvelumuotoilun projektit alkavat tavallisimmin niin, että aloitetaan kartoittamalla nykyinen, yrityksesi liiketoimintaan soveltuva teknologiatarjooma, tarkastellaan ja määritellään yrityksesi palveluita  sekä miettitään kokonaisuutta uudestaan.

Palvelumuotoilu tarkoittaa palveluiden innovointia, suunnittelua ja kehittämistä erityisesti asiakkaidesi tarpeet ja näkökulma edellä.

Konsultointi

Ohjelmisto- ja sovelluskehityksen tai digitaalisen liiketoiminnan hankinnoissa sekä projekteissa voi välillä olla hankala valita oikea tuote tai palvelu omaan tarpeeseen.

Olemme mielellämme avuksi myös konsultoivassa roolissa, jos esimerkiksi yrityksestäsi ei löydy juuri tämän alan osaajaa tai tarvitsette ulkopuolisen ajatuksia täydentämään projektitiimiänne.

Workshopit

Yhtenä työkaluna liiketoiminnan kehitykseen tarjoamme ohjattua työpajaa tai Design Sprintiä , jossa tunnistetaan ja kirkastetaan ydinongelma tai liiketoiminnan kehityksen esteet, mietitään yhdessä tavoitetila ja sen jälkeen ideoidaan ratkaisuja tavoitteeseen pääsemiseksi. Työpajan jälkeen yrityksellänne on työkaluna uusi konsepti/prototyyppi ja jatkosuunnitelma. Tarjoamme työpajan fasilitoinnin lisäksi Kuuki Technologyn ammattilaiset mukaan workshoppiin. Työpajat räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään tapauskohtaisesti.

Koulutukset

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia yrityksesi tarpeisiin, olivat ne sitten digitaalisen liiketoiminnan ymmärryksen lisäämistä, ohjelmisto- tai sovelluskehityksen koulutusta, käyttöönottokoulutusta uusiin ohjelmistoihin tai hakukoneoptimointia.

Koulutamme asiakaitamme sekä itse että hyödynnämme koulutuksissa laajaa kumppaniverkostoamme. Kysy lisää yrityksesi tarpeisiin räätälöidyistä koulutuksista.

Ota yhteyttä

Ville Rantanen

Chief Commercial Officer
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka innostuu tulevaisuudesta, tieteestä ja tekniikasta.