Kuuki Tech

on osa Kuuki Marketing Lab Oy:tä

Joustava ja osaava kumppani

Olemme yrityksesi kokonaisvaltainen kumppani, joka ei tyydy pelkästään kirjoittamaan koodia vaan autamme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia, luomaan uutta liiketoimintaa ja kouluttamaan henkilöstöänne ymmärtämään ja hyödyntämään teknologioiden mahdollisuuksia. Selkokielisesti ja luotettavasti.

Liiketoiminnan monia haasteita voidaan ratkaista ohjelmisto- ja sovelluskehityksen keinoin. Toimintojen automatisointi, datan kerääminen ja visualisointi, toiminnanohjausjärjestelmät ja muut tekniset ratkaisut vähentävät manuaalista työtä ja virheitä, tehostavat prosesseja, säästävät rahaa ja luovat uutta liiketoimintaa. Aina ei tarvitse luoda kokonaan uutta, vaan olemassa olevien ohjelmistojen synkronointikin voi olla puuttuva palanen.

Kuukin kanssa huomaat, ettei ohjelmistoprojektin tarvitse olla vaikea. Olemme luotettava ja selkokielinen kumppani. Meidän kanssamme tiedät myös projektisi kustannukset ja aikataulun etukäteen.

Kuuki Tech on osa Kuuki Marketing Lab Oy:tä

Kuuki Marketing Lab Oy on 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio.

Kuuki työllistää tällä hetkellä 25 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Liiketoiminnan kehitys

Olemme yrityksesi kokonaisvaltainen kumppani, joka ei tyydy pelkästään kirjoittamaan koodia vaan autamme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia, luomaan uutta liiketoimintaa ja kouluttamaan henkilöstöänne. Selkokielisesti ja luotettavasti.

Sovellus- ja ohjelmistokehitys

Tarjoamamme ohjelmistopalvelut kattavat monenlaisia ratkaisuja ja verkkopalveluja. Lopputuloksena saat tarpeeseesi sopivan, toimivan sovellusratkaisun