Ohjelmisto- ja sovelluskehitys­ratkaisuja yrityksille

Teknologiaratkaisuilla parempaa, tehokkaampaa ja uutta liiketoimintaa

Ohjelmisto- ja sovelluskehitys

Liiketoiminnan monia haasteita voidaan ratkaista ohjelmisto- ja sovelluskehityksen keinoin. Toimintojen automatisointi, datan kerääminen ja visualisointi, toiminnanohjausjärjestelmät ja muut tekniset ratkaisut vähentävät manuaalista työtä ja virheitä, tehostavat prosesseja, säästävät rahaa ja luovat uutta liiketoimintaa. Aina ei tarvitse luoda kokonaan uutta, vaan olemassa olevien ohjelmistojen synkronointikin voi olla puuttuva palanen.

Kuukin kanssa huomaat, ettei ohjelmistoprojektin tarvitse olla vaikea. Olemme luotettava ja selkokielinen kumppani. Meidän kanssamme tiedät myös projektisi kustannukset ja aikataulun etukäteen.

Töitämme

Hemmakoti

Hemmakoti yhdistää kodin palveluiden palveluntuottajat ja kotitaloudet saman katon alle. Hemmakodin palveluntuottajat ovat apuna kodintöissä niin sisällä kuin ulkonakin.

Saumaus & Saneeraus Ritala Oy

Toiminnanohjausjärjestelmä toiminnan ohjauksesta laskutukseen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja räätälöidysti.

Palvelumme

Tarjoamamme palvelut sisältävät ratkaisuja moniin haasteisiin. Kauttamme saat esimerkiksi räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä, integraatioita eri ohjelmistojen välillä, käyttöliittymiä, mobiilisovelluksia, suljettuja B2B-ympäristön verkkokauppoja, lisätyn todellisuuden (AR, augmented reality) ratkaisuja ja tuotevalitsimia. Ohjelmistokehityksen lisäksi tarjoamme palveluita liiketoiminnan kehitykseen ja markkinointiin.

Tutustu palveluihimme